L'estudiantat universitari i artístic pot sol·licitar ja les beques Manuela Solís

Un total de 6.000 joves es podran beneficiar amb una quantia fixa de 3.500 euros, que es podrà incrementar fins a 6.000 euros en funció de la renda i de l’excel·lència en el rendiment acadèmic

Estudiants universitaris fan un examen en una imatge d'arxiu
Estudiants universitaris fan un examen en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació obri este dijous, 9 de maig, el període per a sol·licitar de manera telemàtica les beques Manuela Solís, que podran beneficiar 6.000 estudiants d’universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana, així com de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics (ISEACV) i l’import de les quals ascendix a 22 milions d’euros, segons explica el departament que dirigeix José Antonio Rovira.

Les beques tenen una quantia fixa de 3.500 euros, xifra que es podrà incrementar fins a 6.000 euros en funció de la renda i de l’excel·lència en el rendiment acadèmic. Este rendiment acadèmic es calcula a partir de la nota mitjana acreditada per la persona sol·licitant, que ha de ser igual o superior a nou punts en l’últim curs finalitzat, proves d’accés o estudis previs. Les beques Manuela Solís són, a més, compatibles amb ajudes del Ministeri i de la mateixa Generalitat.

Es poden beneficiar d’estes beques les persones que en el curs escolar 2023-2024 s’hagen matriculat en modalitat presencial en ensenyaments universitaris conduents a l’obtenció de títols de grau o de màster habilitant en alguna de les universitats del Sistema Universitari Valencià. També podran aspirar a les beques els estudiants de títols de grau en Ensenyaments Artístics Superiors, matriculats en centres superiors d’ensenyaments artístics de la Comunitat Valenciana, dependents de l’ISEACV.

El termini per a demanar esta ajuda conclourà el 10 de juny.

També et pot interessar

stats