L'esquarterador de Vinaròs serà jutjat per assassinat

L'home va matar a colps, presumptament, la parella al seu habitatge.

L'esquarterador de Vinaròs serà jutjat per assassinat
L'esquarterador de Vinaròs serà jutjat per assassinat

L'acusat d'haver esquarterat la parella després de matar-la a colps al seu habitatge de Vinaròs al febrer de 2019 serà jutjat per un delicte d'assassinat. Un jutjat de Vinaròs ha decretat l'obertura de juí oral i li ha requerit depositar una fiança de 280.000 euros per a cobrar les possibles responsabilitats civils.

Els fets van ocórrer durant la matinada del 17 de febrer de 2019, quan la parella va mantindre diverses discussions tant al seu domicili de Vinaròs com en una discoteca del municipi. Segons la resolució, l'home va atacar per sorpresa la seua companya a la casa i la va matar a colps. En els dies posteriors, presumptament, va esquarterar el cadàver amb l'ajuda d'una tercera persona que no ha sigut identificada i el va enterrar en una fossa que va excavar en un paratge situat a Ulldecona.

A continuació, va vendre a un company de treball el telèfon mòbil de la morta i va comunicar als familiars d'aquesta que havia marxat de manera voluntària a Alemanya després d'una discussió.

Finalment, el presumpte assassí va denunciar la desaparició de la parella el 7 de març de 2019, però va acabar sent detingut el 5 d'abril del mateix any. L'endemà de l'arrest, es van trobar les restes mortals de la xica a la finca rústica on estaven soterrats.

També et pot interessar

stats