L'escola d'infermeria de La Fe ofereix educació sexual en TikTok

És una iniciativa d'innovacio educativa dirigida a la gent més jove

Una infermera parla sobre educació sexual en TikTok / À Punt NTC

TikTok és ja una de les eines més poderoses per a comunicar-se amb la gent jove. Per això, l'escola d'infermeria de l'Hospital La Fe de València ha triat aquest mitjà per a llançar continguts sobre educació sexual. Els dos primers vídeos acumulen més de 5.000 visites.

Un d'ells explica "coses a contar-nos abans de mantindre relacions sexuals: el sexe no només serveix per a reproduir-nos, sinó també per a relacionar-nos o donar-nos plaer". Així, en el seu propi llenguatge, en el de les xarxes socials i, en concret, el de TikTok, és com informen les estudiants de l'escola d'infermeria. "És una iniciativa d'innovació educativa en què parlem d'educació sexual", segons han explicat des de l'escola.

Un tema tabú per a algunes persones, que necessita explicacions clares i directes, perquè ho entenga el públic objectiu; assumptes com, per exemple, l'ús de preservatius. Aquests són els primers d'una sèrie de vídeos que aniran pujant a les xarxes. Contingut de servei públic que es pot trobar amb l'etiqueta #escolainfermerialafe.

També et pot interessar

stats