L'enderrocament d'una casa antiga a Onda deixa una veïna aïllada en una vivenda adjacent

L'Ajuntament confirma que l'afectada ha sigut reallotjada mentre s'estudia una solució i es revisen els immobles annexos.

Els bombers del parc de la Plana Baixa han intervingut a la vivenda
Els bombers del parc de la Plana Baixa han intervingut a la vivenda / @SIAB_Castellon

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha intervingut aquest dimecres en el col·lapse d'una vivenda antiga inhabitada a la plaça Sant Cristòbal, al centre històric d'Onda, a la Plana Baixa. L'enderrocament ha afectat la vivenda adjacent, en què hi havia una veïna que ha quedat aïllada durant uns minuts sense poder obrir la porta perquè ha quedat obstruïda pels enderrocs. 

La dona, que es troba sana i estalvia, ha eixit amb ajuda d'un familiar. Els bombers del parc de la Plana Baixa han inspeccionat l'estat de l'immoble i han aconsellat apuntalar algunes parts. La Policia Local ha precintat la zona i ha consensuat amb l'arquitecte municipal el desallotjament de la casa adjacent. Segons ha confirmat l'ajuntament a À Punt Mèdia, s'ha reallotjat la veïna afectada mentre que tècnics municipals estudien una solució. A més, es procedirà a netejar i sanejar l'immoble i es revisaran les vivendes annexes. 

També et pot interessar

stats