L'encant del turisme de les comarques valencianes

La Fira de les Comarques, organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de València, presenta als visitants l'oferta turística de les comarques valencianes

La Fira de les Comarques a la plaça de bous de València

Tots els encants turístics que ofereix la província de València es troben a la Fira de les Comarques. Organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de València, la Fira presenta l'oferta turística de les 14 comarques, 47 municipis i 12 mancomunitats valencianes. La cultura, la gastronomia i les activitats a l'aire lliure formen part de les propostes presentades per a atraure visitants.

Els expositors donen informació sobre els recursos turístics, però també hi ha diferents activitats per a promocionar el turisme, amb degustacions, tallers artesanals, actuacions folklòriques i música en directe. Tot, per acostar al visitant de la Fira els encants de les zones d'interior i de la costa valenciana.

Al defora de la plaça de bous de València hi ha instal·lats els expositors de les destinacions turístiques per comarques, però els visitants també poden conéixer ofertes singulars per municipis turístics, com ara Alzira, Carcaixent, Gandia, Llíria, Oliva i Tavernes de la Valldigna. Mentre que al dedins del rogle hi ha tres grans espais diferenciats per turisme cultural, turisme actiu i turisme gastronòmic, on estan presents més de 30 associacions i empreses turístiques locals.

A més, hi ha un show cooking  o cuina en directe, "Del tros al plat", on s'elaboren receptes autòctones dels pobles i ciutats presents en aquesta mostra, que es pot visitar de les 11.00 a les 23.00 hores. La música en directe serà un atractiu més per a gaudir d'aquesta àmplia mostra del turisme valencià.

També et pot interessar

stats