L’EMT obrirà una investigació interna per a aclarir el frau dels quatre milions d’euros

El PP reclama a l’alcalde que done explicacions en un plenari, mentre que Ribó demana cautela.

VÍDEO | L’EMT obrirà una investigació interna per a aclarir el frau dels quatre milions d’euros

El pròxim dimecres es reunirà el consell d'administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València per a constituir una comissió d’investigació que aclarisca el frau de quatre milions d’euros detectat. El president de l’EMT, Guiseppe Grezzi, ha convocat aquesta sessió del consell d'administració en què, a més d'aquest assumpte, es donarà compte de les accions mampreses fins ara per a aclarir l'afer. 

“Des del primer moment hem investigat el frau contra l'EMT. Hem donat tota la informació amb total transparència des del mateix divendres en el consell d'administració. Ara, amb la voluntat d'anar fins al final, proposarem la comissió d’investigació per a donar llum i recuperar tots els diners de les valencianes i els valencians", ha defensat el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'entitat que gestiona el transport urbà de la ciutat.

Els grups municipals del PP i Ciutadans de l'Ajuntament de València sol·licitaren la setmana passada la creació d’una comissió d'investigació per a detectar quins mecanismes han fallat i han afavorit el frau dels 4 milions d’euros. 

No obstant això, la portaveu del grup municipal popular de València, María José Català, ha demanat aquest dilluns a l’alcalde de València que siga ell mateix qui done explicacions en un plenari. Mentre que Joan Ribó ha demanat cautela. 

D’altra banda, en el consell d’administració de l’EMT també s'aprovarà la proposta d'adjudicació de l'adquisició d'autobusos híbrids i es renovaran els contractes de l'equip directiu. 

També et pot interessar

stats