L’EMT estrena el 15 de juny la seua nova xarxa nocturna, amb 23 línies durant les 24 hores

L’empresa de transports amplia la seua cobertura nocturna per a proporcionar el servei a barris i pedanies de València i de l'àrea metropolitana

Xarxa nocturna de l'EMT
Xarxa nocturna de l'EMT / Ajuntament de València

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València transformarà i duplicarà la xarxa nocturna, amb 23 línies diürnes que prolongaran el seu servei durant la nit, la qual cosa suposarà que la ciutat tindrà una xarxa durant les 24 hores del dia i els set dies de la setmana.

Així ho ha anunciat aquest dijous l'alcalde de València, Joan Ribó, durant la presentació d'aquest disseny de l'EMT, que, a més, ampliarà la seua cobertura nocturna per a proporcionar aquest servei a barris i pedanies de València i de l'àrea metropolitana.

Entre ells estan Benimaclet, Campanar, Castellar-Oliveral, Forn d'Alcedo, el Saler, el Palmar, el Perellonet, Cases de Bàrcena, Poble Nou, Borbotó, Carpesa o Benifaraig. "Això facilitarà una opció de transport alternatiu més accessible i fàcil de comprendre, ja que la ciutadania es podrà moure durant la nit amb la mateixa xarxa que utilitza de dia", ha dit l'alcalde.

Ribó ha informat d'aquestes novetats acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, i de la directora gerent d'aquesta empresa pública, Marta Serrano.

De les onze línies actuals passaran a ser-ne vint-i-tres les que circularan per la ciutat durant tota la nit, i dels prop de 59.000 viatges que es realitzen actualment en la xarxa nocturna, passaran a realitzar-se'n més de 158.000.

També et pot interessar

stats