L’empresa de multipropietat Gardina s’enfronta a un presumpte delicte d’estafa a 102 famílies

Les va deixar plantades sense apartaments i amb un préstec de 18.000 euros pendent de pagar a entitats bancàries.

VÍDEO | L’empresa de multipropietat Gardina s’enfronta a un presumpte delicte d’estafa a 102 famílies

L’empresa de multipropietat Gardina Inmuebles s’enfronta a un presumpte delicte d’estafa a 102 famílies valencianes i d’Albacete, en un juí que es reprén aquest dimarts a la Ciutat de la Justícia de València. Les va deixar plantades sense apartaments i amb un préstec de 18.000 euros pendent de pagar a entitats bancàries. 

La defensa lamenta que la instrucció arribe massa tard per a retre comptes amb els alts càrrecs de l’empresa. “El principal responsable, Jose Luis Hacha, està fugit de la justícia, i el seu company, Mario López, ha mort”, ha expressat l’advocat Alfonso Echanove, en la ràdio d'À Punt. A més, ha criticat el fet que la justícia lenta “no és justícia”. 

L’estafa, segons el magistrat, “era prou tosca”. La directiva va comprar diversos complexos a Dénia i a Màlaga, crearen una societat que semblava solvent i es dedicaren a promocionar-ne la venda. Aquest sistema multipropietat consistia en el dret a disfrutar durant un parell de setmanes a l’any d’una vivenda compartida amb altres famílies, les quals feien ús del mateix habitatge en un període diferent. Així mateix, falsificaren diversos contractes per a introduir-se en plataformes d’intercanvi internacional “que mai pogueren utilitzar”.

També et pot interessar

stats