L'emoció de les Falles a À Punt traspassa fronteres

Valencians i valencianes arreu del món ens han fet arribar missatges d'agraïment per donar cobertura als actes més emblemàtics de les festes

Els espectadors d'À Punt conten com han seguit les Falles / À Punt NTC

Vanessa a Alemanya, Maria Ángeles a Extremadura o Sergi a Barcelona són alguns dels centenars d'espectadors que ens han enviat missatges per a felicitar-nos per portar l'esperit de les Falles a les pantalles de tot el món.

Com ells, l'alcalde de València, Joan Ribó, ha volgut destacar l'esforç que ha dedicat À Punt a acompanyar els espectadors durant les festes.

Des de les retransmissions de la Crida, passant per les mascletaes diàries, la Plantà, l'Ofrena i la Cremà, en À Punt ho hem donat tot perquè els valencians i les valencianes, allà on estigueren, se sentiren com a casa.

I així s'ha reflectit en les audiències de la televisió pública. Segons dades de la consultora GECA, un de cada quatre valencians i valencianes (1.302.000) posaren À Punt per a seguir les Falles, especialment durant les mascletades i la Nit de la Cremà. Es tracta d'un rècord històric per a la cadena, que ha superat el del 31 de desembre del 2020 amb 1.061.000 espectadors.

També et pot interessar

stats