L'emoció d'una veïna de Campanar després de recuperar un anell de les restes de l'incendi

Els bombers han entregat als afectats els pocs elements de valor que s'han salvat del foc, entre els quals hi havia diverses caixes fortes

La reacció d'una veïna de l'edifici de Campanar al recuperar un anell entre les pertinences que li han tornat els bombers

Llagrimes d'alegria posen el contrapunt a la tragèdia de Campanar. Una veïna no ha pogut contindre l'emoció quan els bombers li han entregat els pocs elements que han pogut recuperar del seu habitatge calcinat. Semblen unes carpetes amb documentació, amb l'exterior cremat i una caixa de sabates amb algunes restes. Poca cosa, però tot un univers per a aquells que ho han perdut to en l'incendi. Tanmateix, l'entrega tenia sorpresa. Les càmeres d'À Punt han sigut testimoni del moment en què la dona descobreix un anell en la caixa.

No pot contindre les llàgrimes i es fon en una abraçada amb una de les persones que l'acompanya. "Moltes gràcies", es llig en els llavis, li diu a un dels bombers, visiblement afectada. 

Els efectius de bombers de València han revisat un per un els habitatges de la finca al llarg de la jornada, d'on han tret les poques coses de valor que s'han salvat del foc. Les càmeres d'À Punt han gravat l'entrega de diverses caixes fortes, amb les quals els més afortunats tal volta podran recuperar records, documents i diners que pensaven que s'havia engolit el foc. 

També et pot interessar

stats