L’elefanta Petita celebra el seu 46 aniversari

Terra Natura ha organitzat una festa a l’estil indi amb una batalla amb 200 quilos de pólvores de colors i 5.000 botelles d’aigua acolorida.

VÍDEO | L’elefanta Petita celebra el seu 46 aniversari
L’elefanta Petita celebra el seu 46 aniversari

Al parc de naturalesa i animals Terra Natura de Benidorm s’ha celebrat este matí l’aniversari de l’elefanta Petita. Amb música de Bollywood i els colors de l’Índia, s’han llançat 200 quilos de pólvores pigmentades i 5.000 litres d’aigua de color. Terra Natura informa que Petita va ser rebutjada per la manada perquè la consideraven lletja, perquè estava molt prima. Ara, totalment integrada, l’animal representa la superació i l’amistat sense barreres.

La jornada festiva ha començat amb els balls de l’Escola de Dansa Bollywood Omkara Dance d’Alacant, acompanyats pel grup Merakimera Percusión. Després de l’exhibició d’aus rapinyaires, visitants i ballarins, s’han traslladat a les instal·lacions on viu Petita, i li han regalat fruites i verdures especialment preparades per a ella. L’acompanyava la seua amiga Kaiso. Els dos animals portaven al front uns acolorits dibuixos geomètrics, que els han pintat les seues cuidadores i que han tardat a completar diversos dies. Terra Natura explica que després que el públic li cantara l’Aniversari feliç, ha participat en la batalla de colors en què consisteix la festa Holi.

La història de Petita

La història d’aquesta elefanta asiàtica de Terra Natura es remunta, aproximadament, a fa 10 anys, quan va arribar al parc. Era molt prima i estava per davall del pes habitual d’aquests animals. En aquell moment, va ser rebutjada per la manada que ja hi vivia, perquè sembla que no complia els cànons de bellesa d’aquests animals. Gràcies a l’ajuda de la seua companya Kaiso es va poder integrar, a poc a poc, en el grup d’elefants del parc de Benidorm.

També et pot interessar

stats