L’edició hivernal del DreamHack transforma València en l’epicentre del món dels videojocs

L’organització assegura que l'anterior cita va crear 304 llocs de treball i generar un impacte econòmic de set milions d’euros

Els participants més matiners de la DreamHack ja juguen les primeres partides a Fira València / À Punt NTC

La ciutat de València torna a convertir-se a partir d'aquest divendres en epicentre del món dels videojocs amb una nova edició hivernal del DreamHack, que se celebra fins diumenge en Fira València. Al llarg del cap de setmana se celebraran finals com les de l’ESL Impact Circuit o les de la quarta temporada de l’e-sports City League.

Aquest esdeveniment s’autoproclama el "festival més gran de videojocs i oci digital d'Espanya i part del circuit internacional més important del món". Durant tres jornades, acollirà algunes de les competicions d’esports electrònics (també coneguts amb l’anglicisme e-sports). Per a convertir el festival en una experiència d'oci dirigida a tota mena de famílies, l'organització treballa per a introduir activitats dedicades a la xicalla, "amb el propòsit de fer que pares i fills puguen gaudir junts de l'apassionant món dels videojocs".

Els aficionats més devots podran gaudir també de la LAN Party, un espai preparat per a jugadors i jugadores on divertir-se de manera ininterrompuda amb els seus videojocs favorits i tornejos exclusius.

Per a Javier Carrión, director de DreamHack València 2023, "el fet de dur a terme dues edicions de DreamHack València en un sol any suposa per a nosaltres un altre èxit". Segons l’organització, l’anterior edició va registrar una assistència de 65.000 persones, va crear 304 llocs de treball i va generar un impacte econòmic de set milions d’euros.

També et pot interessar

stats