L'EASD, premi Habitàcola 2019 al "millor centre educatiu"

Dels 10 projectes finalistes, 3 procedien de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.

L\'EASD, premi Habitàcola 2019 al \"millor centre educatiu\"
L'EASD, premi Habitàcola 2019 al "millor centre educatiu"

L'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) de València ha obtingut el Premi Habitàcola 2019 al millor centre educatiu, en la 61a edició dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme, en l'apartat d'estudiants.

L'EASD hi ha participat amb els treballs de l'alumnat de l'assignatura Projectes d'Elements Industrialitzats, del tercer curs del grau en Disseny d'Interiors. Dels 10 projectes finalistes, 3 procedien d'aquest centre d'ensenyament. 

El president del jurat, l'arquitecte Dani Freixes, ha comentat en la gala de lliurament de premis que l'EASD ha merescut el guardó "per la seua notòria participació en la convocatòria, a més de la seua presència i qualitat entre les deu obres finalistes".

Els Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme són "els més longeus i reconeguts a Espanya i Portugal en aquestes disciplines", ha destacat la institució acadèmica. Els Premis Habitàcola, dirigits a estudiants d'arquitectura i disseny, plantejaven en aquesta edició una reflexió sobre el mobiliari d'ús públic i comú.

També et pot interessar

stats