L'avís a les forces de seguretat, a un click

Els agents conviden a descarregar l'apliació Alertcops, que permet comunicar de manera immediata qualsevol incident o requerir ajuda

L'aplicació, que és debades, agilitza la comunicació de qualsevol incident a la policia
L'aplicació, que és debades, agilitza la comunicació de qualsevol incident a la policia / Guàrdia Civil

Amb l'arribada de l'estiu, els desplaçaments de les vacances i els esdeveniments massius, com els festivals, són més probables els incidents i, per tant, la necessitat d'avisar ràpidament les forces de seguretat. Per això, la Guàrdia Civil ha convidat a descarregar l'aplicació Alertcops, per a poder avisar de manera immediata les forces de seguretat.

ALERTCOPS és una aplicació que permet que els ciutadans puguen denunciar i informar a les forces de seguretat de qualsevol situació: actes de vandalisme, robatoris, assetjament escolar, agressions sexuals, violència de gènere, demanar auxili, etcètera. A més, és gratuïta i està disponible per a iPhone i mòbils Android, en diversos idiomes.

Aplicació ALERTCOPS
Aplicació ALERTCOPS / Guàrdia Civil de València

Per a víctimes, però també testimonis

La Guàrdia civil recomana descarregar-la, ja que possibilita un canal directe per a comunicar un fet del qual s'és víctima o testimoni. Aquesta ferramenta permet la geolocalització, així com la possibilitat d'enviar fotografies i vídeos a les forces i cossos de seguretat.

Anonimat

ALERTCOPS es caracteritza per garantir l'anonimat dels denunciants, ja que és pròxima i discreta.

"Guardians" per a traslladar-los l'avís

Hi ha una opció anomenada Guardià, en què cada persona pot designar un o més contactes com a "Guardians" a qui s'avisarà en cas de necessitat. A més, té el botó SOS, que permet enviar un avís immediat als guardians amb la ubicació i un àudio de 10 segons.

Ajuda extra a persones vulnerables

Aquesta aplicació oficial ofereix protecció reforçada per als col·lectius vulnerables i, en aquests casos, avisa les forces policials més pròximes de manera immediata.

Canals per a grans festivals

A més, l'aplicació tindrà canals específics de forma temporal per als grans festivals o actes com el Zevra, Iboga, Medusa, Mediterrània. On es podran enviar imatges i alertes geoposicionades o tindre un xat en directe amb la Guàrdia Civil.

També et pot interessar

stats