L’autor de l’estrangulació d’Oriola passa a disposició judicial

L’autòpsia practicada al cos de la víctima revela que va morir 8 hores abans que l’agressor telefonara al 112 i confessara el crim.

L’autor de l’estrangulació d’Oriola passa a disposició judicial

Dimecres al matí declara davant el jutge l’home que va confessar haver estrangulat la seua parella sentimental a Oriola.

L’arrestat, que s’ha negat a declarar davant de la Policia Nacional, ha sigut traslladat a primera hora des dels calabossos de la comissaria fins al Palau de Justícia de la ciutat, on serà interrogat en el jutjat d’instrucció número 2.

L’autòpsia practicada al cos de la víctima revela que va morir estrangulada 8 hores abans que l’agressor telefonara al 112 i confessara el crim.

Es tracta del primer crim de violència masclista de l’any a la Comunitat Valenciana i del 28 d’Espanya des de l’1 de gener, i les concentracions de rebuig s’han repetit aquest dimarts a ciutats com València, Alacant, Elx o Benidorm, i a Oriola mateix. D’altra banda, en el pròxim Ple del Consell s’aprovarà que la Generalitat es persone com acusació en aquest cas.

Últim cas de violència masclista

A Aoiz, Navarra, el jutjat d’instrucció número 1 ha decretat presó provisional per al veí d’Huarte acusat d’un delicte d’homicidi, després que morira la seua parella com a conseqüència de nombrosos colps, pels quals la van ingressar dissabte passat.

D’altra banda, la policia investiga la mare de l’agressor perquè va netejar les restes de sang que hi havia al pis després del crim. Per a aquest migdia s’han convocat concentracions de silenci per a condemnar aquest nou cas de violència masclista, el que fa 29 enguany.

També et pot interessar

stats