L’autor del crim de Pioz, condemnat a presó permanent revisable

Patrick Nogueira ha sigut condemnat pels assassinats del seu oncle, la seua tia i els seus fills.

La magistrada en una roda de premsa
La magistrada en una roda de premsa / Europa Press

Patrick Nogueira, el jove acusat d’assassinar els seus oncles, de 39 anys, i els seus cosins d’1 i 4 anys a Pioz (Guadalajara) ha sigut condemnat a presó permanent revisable. La magistrada del judici ha fet hui la lectura pública de la sentència després del judici. Patrick ha sigut declarat culpable d’assassinat amb intencionalitat, acarnissament amb els menors i no s’ha tingut en consideració cap atenuant.

La magistrada ha sentenciat l’acusat a 25 anys de presó per l’assassinat amb traïdoria, tres condemnes permanents revisables pels dos assassinats amb acarnissament pels xiquets, i una tercera per l’assassinat del seu oncle Marcos. La sentència també recull una indemnització per als pares dels oncles assassinats de 120.000 euros i de 18.000 euros per a cadascun dels seus germans, i 24.000 en el cas de la germana menor de Janaina.

Segons la sentència, es considera provat que les quatre morts van ser assassinats en considerar la traïdoria i intencionalitat i estima que les víctimes no van tindre possibilitat de defensa.

També et pot interessar

stats