L'autòpsia revela que al xiquet de Ceuta el van colpejar al cap amb un objecte contundent

Veïns de la zona han advertit de la presència d'un home que va rondar per la barriada i que entrava i eixia de l'interior d'un vehicle abandonat

EuZona on van trobar el cos del menor de huit anys, en la barriada Loma Colmenar, a Ceuta
Zona on van trobar el cos del menor de huit anys, a la barriada Loma Colmenar, a Ceuta / Antonio Sempere (Europa Press)

L'autòpsia practicada al cos de Mohamed Abdeselam ha confirmat que el xiquet, de huit anys, va morir d'una forma no accidental i que presumptament es va produir conseqüència d'un fort colp al cap amb un objecte contundent.

Fonts pròximes a la investigació han revelat aquesta circumstància que evidencia la participació d'una tercera persona. El jutjat d'instrucció que porta el cas manté el secret del sumari, la qual cosa ha motivat que no hagen transcendit més dades.

Els familiars havien assegurat aquest mateix dimarts estar convençuts que la mort no havia sigut accidental, segons ha manifestat el pare del menor, Abdelmalik Abdeselam.

Un agent de la Policia Nacional va ser el que va localitzar el cos del menor a primeres hores del matí de dimarts amagat al costat d'una jaqueta de color roig i seminú de cintura cap avall entre uns matolls pròxims al domicili particular.

La falta d'il·luminació va fer que el pare no poguera trobar el xiquet durant l'última hora de la vesprada de diumenge, quan va començar la seua recerca en veure com el menor no arribava a la casa passades les 19:00 hores.

Els familiars també han concretat que veïns de la zona han advertit de la presència d'un home que va rondar per la barriada i que entrava i eixia de l'interior d'un vehicle abandonat en el lloc.

Precisament, la Policia Nacional ha recollit els testimonis d'aquestes persones i també han pres mostres del cotxe on va entrar aquest individu i igualment ha visionat les cambres de l'entorn, entre elles les de l'Hospital Universitari, situat prop del lloc dels fets.

El menor s'havia absentat de la seua casa diumenge per a anar a jugar al futbol sala amb uns amics en un poliesportiu que està a uns cent metres del domicili familiar.

Mohamed Abdeselam cursava 3r de primària al col·legi Severo Ochoa, que hui ha lluït una bandera d'Espanya en la façana amb un crespó negre en senyal de dol. El soterrament està previst que es faça aquest migdia al cementeri musulmà de Sidi Embarek.

També et pot interessar

stats