L'autòpsia confirma que el cadàver trobat al Prat és el de Janet Jumillas

Van trobar el cos en una rasa amb la roba que portava el dia de la desaparició i tapat amb plàstics i una manta.

Dos mesos i mig després de la desaparició, uns operaris que estaven netejant el solar van trobar el cos i van avisar la policia | ÀP
Dos mesos i mig després de la desaparició, uns operaris que estaven netejant el solar van trobar el cos i van avisar la policia | ÀP

Les empremtes digitals confirmen que el cadàver trobat en un descampat del Prat del Llobregat és el de Janet Jumillas, la dona desapareguda a Cornellà el 13 de març. Dos persones han sigut detingudes per estar implicades en la desaparició.

Janet Jumillas tenia 39 anys i dos fills que havia deixat a l'escola abans d'anar a fer unes gestions a l'oficina d'Hisenda a Cornellà. El seu cotxe va aparéixer just allí, perfectament aparcat. La desapareguda havia quedat per a desdejunar amb el seu nebot, a qui va telefonar per a avisar-lo que arribaria al cap de mitja hora, però mai va acudir a la cita. 

Dos mesos i mig després, uns operaris que estaven netejant el solar van trobar el cos i van avisar la policia, que ha treballat a la zona per a trobar qualsevol pista que ajude a aclarir els fets. El cadàver de Janet Jumillas, cobert amb la roba que portava el dia de la desaparició, el van trobar en una rasa de quatre metres de profunditat cobert amb plàstics, una manta i matolls. 

Un dels detinguts es troba en llibertat provisional i l'altre, el presumpte autor de l'homicidi, en presó preventiva. Ell va ser l'última persona que va veure Janet i, al seu pis, a Cornellà dle Llobregat, la policia catalana ha trobat restes de sang de la víctima en fregones i les ulleres trencades de Janet Jumillas. 

El pis del presumpte homicida havia sigut repintat per a amagar la sang i estava molt pròxim del lloc on se li havia perdut la pista. 

També et pot interessar

stats