L'Audiència de València unifica les quatre causes contra el sospitós de matar Marta Calvo

Els magistrats identifiquen connexió entre els fets criminals investigats, que van conduir a tres morts i a una quarta temptativa.

L'acusat de la mort de Marta Calvo entra al jutjat d'Alzira per a declarar en una imatge d'arxiu
L'acusat de la mort de Marta Calvo entra al jutjat d'Alzira per a declarar en una imatge d'arxiu / À Punt

L'Audiència de València ha decidit que es concentren en un únic jutjat les quatre causes que se segueixen contra Jorge Ignacio P.J., el sospitós d'haver assassinat la jove Marta Calvo, implicat també en altres morts similars i que està en presó preventiva. El tribunal considera que l'agrupació de les quatre causes "simplifica una investigació amb nombrosos elements comuns".

El que no està definitivament clar és quin jutjat serà on s'investiguen totes aquestes morts, si en el 14 o en el 20 de València, a causa de diferents esdevenirs processals que encara han de resoldre's, segons han explicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Els magistrats de l'Audiència de València identifiquen connexió entre els fets criminals investigats tant per les sospites contra una mateixa persona com per la coincidència en la manera en què es van desenvolupar, conduint a tres morts i a una quarta temptativa. En tots els casos hi ha relacions sexuals després d'administrar per via vaginal una quantitat excessiva de cocaïna que podria haver sigut mortal.

També et pot interessar

stats