L’Audiència Provincial de Castelló estudia el recurs d’apel·lació de Francisco Martínez

La defensa de l’exalcalde de la Vall d’Alba demana que s’anul·le el juí perquè considera que els delictes han prescrit.

Francisco MartÍnez, exvicepresident de la Diputació de Castelló, en imatge d'arxiu
Francisco MartÍnez, exvicepresident de la Diputació de Castelló, en imatge d'arxiu

La secció segona de l’Audiència Provincial de Castelló estudia aquest dimecres el recurs d’apel·lació que ha presentat l’exalcade popular de la Vall d’Alba i exvicepresident de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez. El fiscal li demana 11 anys de presó per la venda irregular de terrenys usant informació privilegiada quan era el primer edil del municipi. 

La defensa de Martínez demana que s’anul·le perquè considera que els delictes han prescrit, però el jutjat ja va desestimar un dels recursos que el polític va presentar anteriorment en aquest sentit perquè creu que hi ha prou indicis per a obrir el juí oral. Fonts pròximes han informat À Punt que la resolució de l’Audiència Provincial es farà pública d’ací a uns dies. 

La Fiscalia demana 11 anys de presó per a Francisco Martínez en una causa en què també està implicada la seua filla i l’empresari Raúl Babiloni. L’acusació particular, exercida pel Partit Socialista, eleva la petició a 16 anys

Martínez ja va ser condemnat a 8 mesos de presó per haver intentat construir la depuradora de Borriol en uns terrenys que eren seus.

També et pot interessar

stats