L'Audiència Nacional obri una peça separada per a investigar les gravacions de Corinna

En les gravacions entre Villarejo i l'empresària es revelava que el rei Joan Carles tenia comptes a Suïssa.

Trobada entre el rei Joan Carles i Corinna
Trobada entre el rei Joan Carles i Corinna / Europa Press

El jutge de l'Audiència Nacional, Diego de Egea, ha obert una peça separada en el denominat cas Villarejo, en el qual investiguen si el comissari José Manuel Villarejo, actualment en la presó, va utilitzar la seua condició policial per a cobrar milions d'euros en treballs de consultoria.

Ara el jutge investigarà els enregistraments de la conversa entre el comissari jubilat i Corinna zu Sayn-Wittgenstein, on l'empresària revelava que el rei Joan Carles tenia comptes a Suïssa i cobrava comissions per intercedir en contractes. A més, en les cintes Corinna criticava l'actuació dels serveis secrets espanyols cap a ella.

D'aquesta manera, De Egea ha citat a declarar per a dijous que ve, dia 26 de juliol, José Manuel Villarejo, després que en el marc de la mateixa causa anomenada Tàndem, fora detingut el comissari Enrique García Castany juntament amb l'inspector de la policia Antonio Bonilla per proporcionar, presumptament, documentació i dades secretes sobre persones que estaven sent investigades per Villarejo.

El comissari jubilat ha estat citat davant del magistrat el mateix dia que el director del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, qui compareixerà en el Congrés per les acusacions llançades per Corinna sobre el rei Joan Carles i els serveis secrets en les gravacions efectuades per Villarejo.

També et pot interessar

stats