L'Audiència de Granada resol el recurs de Juana Rivas contra la condemna de cinc anys de presó

Rivas, condemnada per sostracció de menors, declarà que no va entregar els xiquets perquè "escapava del maltractament" del pare.

L\'Audiència de Granada resol el recurs de Juana Rivas contra la condemna de cinc anys de presó
L'Audiència de Granada resol el recurs de Juana Rivas contra la condemna de cinc anys de presó

L'Audiència de Granada resol aquest dimecres el recurs d'apel·lació que va presentar Juana Rivas contra la sentència que la condemna a cinc anys de presó per sostracció de menors, després que fa dos estius va estar un mes en parador desconegut amb els seus fills incomplint, d'aquesta manera, les resolucions judicials que l'obligaven a entregar-los al pare.

Tant la fiscalia com l'acusació particular, que exerceix el pare dels menors, han demanat a l'Audiència que desestime i confirme la sentència dictada pel jutjat penal 1 de Granada. En el juí Juana Rivas va declarar que no va entregar els xiquets al pare, l'italià Francesco Arcuri, perquè estaven "escapant del maltractament" i volia protegir-los.

Sobre aquesta situació, el jutge manté que, al llarg d'aquest extens procediment, Rivas ha aportat comunicacions i informes pericials que no acrediten el maltractament ni cap a ella ni cap als menors. I tampoc dona credibilitat a la denúncia que la mare va presentar per maltractaments al juliol del 2016 a Granada, que s’ha tramés a Itàlia, "perquè cap jurat ha declarat la veracitat".

També et pot interessar

stats