L'Audiència de Granada ratifica la condemna a cinc anys de presó a Juana Rivas

El lletrat de la mare de Granada confirma que demanaran l'indult.

L\'Audiència de Granada ratifica la condemna a cinc anys de presó a Juana Rivas
L'Audiència de Granada ratifica la condemna a cinc anys de presó a Juana Rivas

L'Audiència de Granada ha confirmat la condemna a cinc anys de presó a Juana Rivas per dos delictes de sostracció de menors. Rivas va estar en parador desconegut durant l'estiu de 2017 amb els seus dos fills i no els va entregar al seu pare. La sentència emesa pel jutjat penal número 1, i confirmada hui, ha estimat de manera parcial el recurs d'apel·lació presentat per Rivas i ha rebaixat la indemnizació per dany moral a la seua exparella, Francesco Arcuri, de 30.000 a 12.000 euros, tot i que manté la resta de pronunciaments. 

A més, Rivas va ser condemnada a sis anys d’inhabilitació de la pàtria potestat dels seus dos fills, i a assumir les despeses processals, incloses les de l'acusació, fets que ara són ratificats per l'Audiència de Granada. 

Rivas demanarà l’indult

El lletrat de Rivas, Carlos Aránguez, ha explicat que treballaran per a sol·licitar la petició d'indult en considerar que concorren totes les "excepcionals circumstàncies" per a rebre aquesta mesura de gràcia.

"Mostrem el nostre màxim respecte a la resolució judicial dictada, encara que no es compartisca en absolut l'argumentació exposada en aquesta", ha recalcat Aránguez. 

També et pot interessar

stats