L'Audiència de Castelló condemna a 15 anys de presó els quatre acusats de matar un home a Borriana

La sentència, que no és ferma, inclou també una indemnització per als pares i la germana de la víctima.

Ciutat de la Justícia de Castelló. / TSJCV
Ciutat de la Justícia de Castelló. / Tsjcv

L'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a 15 anys de presó per un delicte d'assassinat cadascun dels quatre homes que estaven acusats de matar-ne un altre, de 36 anys, l'octubre de 2014 en un apartament de Borriana (Plana Baixa), segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Els quatre condemnats també hauran d'indemnitzar els pares de l'assassinat amb 90.000 euros i la germana amb 30.000, en concepte de danys morals. La sentència no és ferma.

Els fets que han portat a la condemna dels quatre acusats es remunten a la matinada del 13 d'octubre de 2014, quan van arreplegar la víctima a l'hamburgueseria de Benicàssim en la qual treballava, van passar per un prostíbul i després van anar a un apartament de Borriana on feia uns dies que residien i que el mateix perjudicat els havia ajudat a llogar.

Una vegada a l'habitatge, els agressors el van emmanillar amb uns grillons, el van emmordassar amb una peça de vestir que li van subjectar amb cinta adhesiva al voltant del cap i li van ficar en la boca la mànega de tipus folre polar, que li va obstruir l'entrada d'aire per les vies respiratòries.

A continuació, els inculpats van abandonar l'apartament i van fugir a França, on finalment van ser localitzats i detinguts. El cos sense vida de la víctima va ser localitzat l'endemà del crim en el mateix habitatge. L'autòpsia va concloure que la mort s'havia produït per asfíxia mecànica per oclusió.

També et pot interessar

stats