Troben mort el treballador atrapat en l'assolament d'un col·legi a Logronyo

La caiguda d'una de les façanes interiors del pati del cèntric col·legi Adoratrices ha deixat dos treballadors més ferits

Estat en el qual ha quedat l'edifici del col·legi Adoratrices de Logronyo
Estat en el qual ha quedat l'edifici del col·legi Adoratrices de Logronyo / Efe

El cadàver del treballador que aquest dimarts ha quedat atrapat davall els enderrocs de l'afonament de les obres que es fan al col·legi logronyés Adoratrices l'han trobat al soterrani de l'edifici, segons ha avançat el regidor d'Interior de La Rioja, Francisco Iglesias.

L'assolament d'una de les façanes interiors del pati de l'edifici, que estava en obres, ha deixat a primera hora d'aquest dimarts, dos treballadors ferits i un tercer, el que ara han trobat mort, davall dels enderrocs.

Els dos ferits rescatats els han evacuat amb vida a l'Hospital San Pedro de Logronyo, sense que encara es conega l'abast de les seues lesions.

L'accident, que també ha ocasionat unes fuites de gas ja reparades, ha ocorregut cap a les 9:45 hores. El regidor ha assenyalat que s'ha registrat un esfondrament de l'última planta en cascada cap avall, la qual cosa ha afectat les tres persones que treballen en eixe moment en l'edifici. Ha afegit que es desconeixen les causes del succés, la qual cosa ja investiga la Policia Nacional; mentre que l'Ajuntament de Logronyo ha iniciat un expedient per a comprovar el relacionat amb les llicències d'aquesta obra.

El col·legi Puríssima Concepció i Santa María Micaela, conegut com Adoratrices, està situat al carrer per als vianants Joan XXIII i ofereix educació infantil, primària i secundària, formació professional bàsica i els graus mitjans de perruqueria i estètica.

També et pot interessar

stats