L’Associació Asperger celebra el dia internacional amb actes per la integració social

L’entitat tindrà disponible a partir d’aquesta setmana amb l’espai de la Línia 0, cedit per Metrovalència.

L’Associació Asperger celebra el dia internacional amb actes per la integració social

L’Associació Asperger València celebra el Dia Internacional d'aquest trastorn aquest dilluns amb diversos actes per a conscienciar, donar visibilitat i fer arribar el missatge “No ens dones l’esquena”, un lema “integrador, inclusiu i respectuós” que acompanyarà tot l’any les iniciatives. 

L’entitat destaca que l’acceptació social és un dels objectius pels quals treballen “incansablement” les persones amb Asperger i les seues famílies. Per aquest motiu, tindran disponible l’espai de la Línia 0, cedit per Metrovalència, des d’aquesta setmana fins a final de març, per a informar sobre el trastorn d’Asperger. Per a l’associació, es tracta d’una “gran oportunitat per a mostrar als milers de viatgers que transiten per les diferents rutes del metro qui som, com som i com ens sentim”.

Així mateix, el centre d’estudis Barreira acull a les 19 hores un col·loqui, “La síndrome d’Asperger”, en què participa la secretària general de l’associació, Teresa Català, i Borja Bellver, soci i exalumne del centre. 

També et pot interessar