L’Associació Asperger celebra el dia internacional amb actes per la integració social

L’entitat tindrà disponible a partir d’aquesta setmana amb l’espai de la Línia 0, cedit per Metrovalència.

VÍDEO | L’Associació Asperger celebra el dia internacional amb actes per la integració social

L’Associació Asperger València celebra el Dia Internacional d'aquest trastorn aquest dilluns amb diversos actes per a conscienciar, donar visibilitat i fer arribar el missatge “No ens dones l’esquena”, un lema “integrador, inclusiu i respectuós” que acompanyarà tot l’any les iniciatives. 

L’entitat destaca que l’acceptació social és un dels objectius pels quals treballen “incansablement” les persones amb Asperger i les seues famílies. Per aquest motiu, tindran disponible l’espai de la Línia 0, cedit per Metrovalència, des d’aquesta setmana fins a final de març, per a informar sobre el trastorn d’Asperger. Per a l’associació, es tracta d’una “gran oportunitat per a mostrar als milers de viatgers que transiten per les diferents rutes del metro qui som, com som i com ens sentim”.

Així mateix, el centre d’estudis Barreira acull a les 19 hores un col·loqui, “La síndrome d’Asperger”, en què participa la secretària general de l’associació, Teresa Català, i Borja Bellver, soci i exalumne del centre. 

També et pot interessar