L'assignatura de Cultura Digital s'impartirà en anglés el curs que ve

La Conselleria d'Educació està preparant la matèria d'una optativa que s'implantarà en l'ESO.

L\'assignatura de Cultura Digital s\'impartirà en anglés el curs que ve
L'assignatura de Cultura Digital s'impartirà en anglés el curs que ve

La conselleria d'Educació, Cultura i Esport està preparant el contingut curricular de l'assignatura optativa Cultura Digital, que s'implantarà el pròxim curs en l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i s'impartirà en anglés.

Aquesta nova matèria, que podrà fer-se efectiva en qualsevol dels quatre anys de l'ESO, té com a objectiu formar als joves en la prevenció del ciberassetjament escolar i oferir-los estratègies de seguretat.

En l'elaboració del contingut d'aquesta nova assignatura estan col·laborant un equip d'investigació expert en continguts transmèdia i identitat digital i especialistes de la Policia Nacional en ciberassetjament i delictes tecnològics. Cultura Digital fomentarà també l'aprenentatge de l'"ús conscient, segur i responsable de les xarxes socials per part de l'alumnat", segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

L'elecció d'usar l'anglés en aquesta assignatura es deu a l'objectiu d'acostar l'alumnat a aquesta llengua, "atés que els continguts tenen una relació directa amb la proliferació d'informació procedent d'un món global en què l'ús de l'anglés és d'un ampli abast", afigen les mateixes fonts.

També et pot interessar