L’Assemblea Feminista de València fa una crida a ocupar els carrers pel 25N

Reivindiquen la llibertat de les dones en els espais nocturns, des de llocs públics fins a locals privats d’oci.

Imatge d’arxiu de la marxa de l’Emergència Feminista a València
Imatge d’arxiu de la marxa de l’Emergència Feminista a València / Europa Press

L’Assemblea Feminista de València ha convocat aquest dissabte una marxa nocturna a la ciutat per a reivindicar la llibertat de les dones en els espais de la nit de qualsevol tipus, des de carrers i llocs públics fins a locals privats d’oci.

Amb aquesta marxa denuncien els diversos casos d’agressions masclistes en contextos lúdics i espais destinats a l’oci que han ocorregut últimament, com és el cas de la presumpta violació múltiple que es va produir en la discoteca Indiana de València el mes de setembre passat.

Així, es vol reivindicar el dret de les dones a moure’s lliurement, a ser respectades en qualsevol context, i gaudir sense haver de suportar cap mena d’assetjament ni atemptat contra la integritat física o mental.

En el marc de les mobilitzacions que es produeixen cada any al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violencia de Gènere, l’Assemblea Feminista convida a les dones a eixir al carrer un dissabte a la nit per a reclamar que aquest espai també els pertany com a ciutadanes autònomes i lliures.

També et pot interessar

stats