L'arquebisbe de València matisa unes declaracions sobre vacunes contra la Covid-19 amb “cèl·lules de fetus avortats”

Cañizares assegura que resa perquè “es trobe una vacuna i línies d'investigació que no òbriguen un dilema ètic”.

El cardenal de València, Antonio Cañizares, ha matisat les seues paraules en un comunicat de l'Arquebisbat
El cardenal de València, Antonio Cañizares, ha matisat les seues paraules en un comunicat de l'Arquebisbat / Europa Press.

“Ens trobem una notícia dolentíssima: que una de les vacunes es fabrica a base de cèl·lules de fetus avortats”, va dir l'arquebisbe de València, Antonio Cañizares, durant la missa d'aquest diumenge a la catedral de la ciutat. A més, va assenyalar que “el dimoni existeix, en plena pandèmia, intentant dur a terme investigacions per a vacunes”.

Unes declaracions que el cardenal mateix ha volgut matisar en un comunicat aquest dilluns. Cañizares ha assegurat que resa “perquè es trobe prompte una vacuna contra la Covid-19 i que avancen les línies d'investigació que no òbriguen un dilema ètic”.

“L'única cosa que vaig afegir és que, segons les informacions publicades, sembla que existeixen més de cent línies d'investigació i que entre aquest centenar n'hi ha alguna que s'estaria desenvolupant amb mètodes que obririen dilemes ètics”, ha puntualitzat. El comunicat afig que “si aquestes publicacions són certes, el desitjable és que s'aconseguira la vacuna i que fora sense obrir dilemes ètics per la producció d'aquesta”.

També et pot interessar

stats