L'aplicació GVA+Salut ja permet baixar el certificat covid digital de la UE

Aquesta nova versió ja estava disponible per a usuaris i usuàries d'Huawei des del 30 de desembre i ara també la poden fer servir els dispositius d'Apple (iOS) i Google (Android)

Una persona mostra el seu certificat covid en un restaurant
Una persona mostra el certificat covid en un restaurant / Europa Press

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat l'aplicació GVA+Salut per a incorporar noves funcionalitats, entre les quals es troba l'opció de baixar el certificat covid digital de la Unió Europea (UE), necessari per a fer viatges internacionals. El certificat es pot obtindre en qualsevol de les seues variants (certificat de vacunació, de recuperació i de diagnòstic), i també en cas que la prova diagnòstica efectuada haja sigut un test d'antigen, segons ha explicat aquest dilluns la Generalitat.

Actualment, el certificat covid-19 s'exigeix en els viatges internacionals i per a accedir a determinats països, segons la normativa covid-19 que tinguen establida.

D'altra banda, s'ha incorporat una nova forma d'accés a l'aplicació, de manera que és necessari el número SIP, la data de naixement de la persona usuària i la data d'emissió de la targeta si se'n disposa. Es confirmarà la identitat de la persona mitjançant l'enviament d'un SMS al telèfon mòbil associat a la targeta, segons les fonts, que indiquen que continuen vigents els mètodes anteriors d'accés, escanejat del codi de barres de la targeta SIP i cl@ve.

Aquesta nova versió ja estava disponible per a usuaris i usuàries d'Huawei des del 30 de desembre i ara també la poden fer servir els dispositius d'Apple (iOS) i Google (Android).

També et pot interessar

stats