Reoberta l’AP-7 després d'haver estat nou hores tancada per l'accident d'un camió de mercaderies perilloses

Encara que la cisterna anava buida, la circulació s’ha desviat per l'autovia A-7 fins que s’ha pogut retirar el vehicle en les condicions de seguretat que exigeixen els químics.

El camió ha quedat volcat al voral de la carretera i els bombers han hagut de rescatar el conductor
El camió ha quedat bolcat al voral de la carretera i els bombers han hagut de rescatar el conductor / Consorci de Bombers de Castelló
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
21 de febrer 2023 - 09:48 Actualitzat: 21 de febrer 2023 - 19:11

L’autopista AP-7 s’ha reobert al trànsit a les 18:00 hores d’aquest dimarts després d’haver estat tallada nou hores a l’altura de Xilxes (Plana Baixa) a causa de l’accident d’un camió cisterna de mercaderies perilloses, segons ha informat Emergències de la Generalitat.

L’incident ha obligat a interrompre la circulació en els dos sentits, tant en direcció cap a Barcelona com cap a València, fins que els bombers han pogut retirar de la via el vehicle de gran tonatge amb la seguretat que requereixen aquests camions de transport d’elements químics. 

A pesar que la cisterna del camió accidentat estava buida, l’operatiu de retirada requereix extremar les precaucions. Els bombers de la Diputació de Castelló han aconseguit rescatar el conductor, que havia quedat atrapat a l'interior de la cabina del camió, segons han confirmat fonts d’Emergències de la Generalitat.

El conductor ha sigut traslladat a un centre hospitalari, com apunten des del Consorci de Bombers de Castelló.

L'accident s'ha registrat al voltant de les 8:30 hores i a hores d’ara s’investiguen les causes. Segons informa la Direcció General de Trànsit (DGT), l’autopista està tallada entre el quilòmetre 472 i 455 de l’AP-7 per les característiques del vehicle de mercaderies perilloses i la via puga quedar lliure. 

La circulació en sentit València s'ha reconduït per l'N-340, mentre que en sentit Barcelona es fa a través de l'autovia A-7, segons confirmen fonts del Centre de Gestió de Trànsit.

També et pot interessar

stats