L'anunci de la loteria de Nadal retrata una societat solidària, també en la pandèmia

El sorteig repartirà 2.408 milions d'euros en premis, 28 milions més que l'any anterior.

Espot de la loteria de Nadal de Nadal 2020

La campanya publicitària del sorteig extraordinari de la loteria de Nadal 2020 retrata enguany una societat espanyola solidària i generosa al llarg de la seua història i, sobretot, durant els moments excepcionals que ha portat la pandèmia de la Covid-19. El sorteig repartirà el pròxim 22 de desembre un total de 2.408 milions d'euros en premis, 28 milions més que l'any anterior.

L'espot per a televisió comença amb el comiat d'un pare i un fill en una estació de tren, per a després recórrer moments importants de la vida de les persones, a través de diferents èpoques, en les quals el dècim de la loteria sempre ha sigut present. Sota el lema “Compartir com sempre, compartir com mai”, en al·lusió als canvis que ha deixat la crisi sanitària del coronavirus, els dos espots per a la televisió es titulen Germans i Veïnes.

Amb una mateixa narració, en el cas del primer, dos germans es tornen a unir durant la pandèmia, a través de la loteria, després de molt de temps sense parlar-se. “Mira, t'envie un dècim com féiem sempre. Una abraçada”, diu la veu en off d'un d'ells. El segon espot mostra dues veïnes unides per la solidaritat i l'agraïment. “Marina, volia compartir aquest dècim amb tu. Enguany hi ha hagut moments en els quals he sentit por, però gràcies a tu mai m'he sentit sola”, explica la veu en off, mentre les dues dones es miren des de la porta de les seues respectives cases.

172 milions de dècims

Per a aquest sorteig, hi ha disponibles un total de 172 milions de dècims. Així, l'emissió consta de 172 sèries de 100.000 números cadascuna. Aquesta emissió aconsegueix els 3.440 milions d'euros, dels quals es reparteix un 70% en premis. Entre els premis destaca el popularment conegut com la Grossa de Nadal, el primer premi, de 400.000 euros al dècim. El segon premi serà de 125.000 euros al dècim i el tercer repartirà 50.000 euros al dècim. L'import del dècim continua sent de 20 euros.

També et pot interessar

stats