L'anunci de la loteria de Nadal llança enguany un missatge de solidaritat

El lema és "Compartim la sort amb qui compartim la vida" i mostra la història d'un poble que decideix compartir amb el veïnat i amistats dècims de manera anònima

Nou anunci del sorteig la loteria de Nadal

Ja s'ha desvelat el misteri de l'anunci del sorteig de la loteria de Nadal, un dels anuncis més esperats de l'any. Enguany llança un missatge de solidaritat.

El lema és "Compartim la sort amb qui compartim la vida" i mostra la història d'un poble que decideix compartir amb el veïnat i amistats dècims de manera anònima. Els protagonistes donen per sorpresa un dècim a algú que volen.

L'anunci s'ha gravat a la vall de Baztan, a Navarra, i ha tingut un cost de 750.000 euros. Dura 90 segons i s'emetrà durant les pròximes setmanes fins al dia del sorteig, el pròxim 22 de desembre.

2.408 milions en premis i cobraments en Bizum

El president de Loteries i Apostes de l'Estat, Jesús Huerta Almendro, ha presentat la campanya publicitària del Sorteig Extraordinari de Nadal 2021 i ha destacat que aquest sorteig genera molta "il·lusió" en la societat.

En el sorteig d'enguany es repartiran 2.408 milions d'euros en premis, segons ha destacat Huerta, que també ha recalcat la novetat que els premis de 2.000 euros o menys es podran cobrar amb Bizum.

També et pot interessar

stats