L'àngel de Bocairent

Un veí d'aquesta localitat de la Vall d'Albaida dona la casa i tota l'herència al patronat de la residència de majors.

Amb els diners es realitzaran inversions en les instal·lacions de la residència de majors de la localitat.
Amb els diners es realitzaran inversions en les instal·lacions de la residència de majors de la localitat.

Va morir el passat 9 de febrer, als 75 anys, vidu i sense fills, així que, tal com havia deixat escrit al testament, l'hereu únic i universal de tots els seus béns ha sigut el patronat municipal encarregat de la gestió de la residència de la tercera edat de la localitat. Aquest veí de Bocairent (Vall d'Albaida) ha deixat un llegat d'un habitatge, al barri medieval de la població i una quantitat de diners que passarà als fons econòmics del centre assistencial i que servirà per a realitzar inversions en les instal·lacions en la residència de majors.

Aquest centre compta amb 40 places, de les quals un total de 38 estan concertades amb la Conselleria de Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Després del 26M

Segons detalla l'Ajuntament en un comunicat, la junta del patronat va aprovar en la reunió del dilluns, 6 de maig, l'acceptació de l'herència i l'inici de les accions per a fer-la efectiva. La nova junta, que es constituirà després de les eleccions municipals del 26 de maig haurà d'acordar la destinació final de la donació, encara que la previsió és utilitzar-la per a materialitzar inversions necessàries en l'edifici i en les instal·lacions que el pressupost ordinari "no permet".

Arran de la donació, l'alcalde, Josep-Vicent Ferre, ha suggerit la creació d'una galeria fotogràfica de protectors de la institució en un dels corredors de la planta baixa de la residència. L'objectiu seria "deixar constància" per a les generacions presents i futures de l'exemple d'actitud "cívica i desinteressada" d'aquest veí.

També et pot interessar