L'AMPA del Centre de l'Oriol continua esperant solucions després de la DANA

Asseguren que el consistori els va prometre noves instal·lacions per al passat mes de desembre.

Concentració a les portes del centre.
Concentració a les portes del centre.

L'AMPA del Centre Ocupacional i Residencial de l'Oriol denuncia les mancances i les condicions en què viuen els seus usuaris des que el 13 de setembre van ser desallotjats del seu centre d'Oriola, arrasat per la DANA. L'Ajuntament els va prometre que en gener els usuaris tindrien un nou centre que encara no ha arribat.

La DANA va arrasar per complet les instal·lacions on residien 25 persones amb diversitat funcional. L'Ajuntament els va traslladar a un alberg vacacional situat a la platja de la Mata, a Torrevella, de forma provisional, mentre buscaven altra ubicació definitiva. Cada dia acudeixen al centre cívic de San Bartolomé, a Oriola, on comparteixen les instal·lacions amb els seus companys del centre de dia i amb els veïns. Un espai que, segons els familiars, no reuneix les condicions que els usuaris necessiten.

Des de l'associació de familiars i usuaris asseguren que el consistori els va prometre noves instal·lacions per al passat mes de desembre. Una solució que hui encara no els ha arribat.

Les famílies demanen també a la Generalitat que s'implique per a trobar juntament amb l'ajuntament una solució perquè tant els residents tutelats per benestar social com els usuaris puguen tornar a recuperar la seua rutina.

També et pot interessar

stats