L’amenaça del coronavirus obliga a ajornar la manifestació contra el plurilingüisme d’Alacant

Els convocants la celebraran en maig com a mesura de precaució davant els contagis de coronavirus registrats a les comarques del sud.

Manifestació contra la llei de prulingüisme
Manifestació contra la llei de prulingüisme / Europa Press
05 de març 2020 - 17:32

La manifestació contra la llei valenciana de plurilingüisme, que havia convocat el Fòrum pel Dret a Triar la Llengua Vehicular per al pròxim dissabte a Alacant, s’ha ajornat “per precaució” davant l’aparició dels primers casos de coronavirus, el Covid-19, a Alacant. Els convocants han decidit retardar-la per a maig.

Els organitzadors –la FAPA Gabriel Miró d'Alacant, Concapa, l'associació Idiomes i Educació i l'associació Societat Civil Valenciana– calculaven que a aquesta manifestació podrien acudir unes 40.000 persones.

Segons han explicat els organitzadors en una reunió que ha mantingut aquest matí, “a causa de l'aparició dels primers casos de Covid-19 a Alacant i al Baix Segura, com a mesura preventiva i assumint el nostre compromís i responsabilitat de col·laborar amb les administracions sanitàries en el control i contenció de la propagació” han optat per suspendre la manifestació prevista per a dissabte i celebrar-la, amb tota probabilitat, el pròxim mes de maig.

També et pot interessar

stats