L'alumnat de l'UJI aprén a detectar els casos de violència masclista

L'estudiantat de la Universitat Jaume I de Castelló analitzarà en un curs les mesures que cal prendre davant de casos de violència contra les dones.

El curs per a detectar casos de violència masclista està destinat preferentment a la població universitària de l'UJI
El curs per a detectar casos de violència masclista està destinat preferentment a la població universitària de l'UJI

L'estudiantat de la Universitat Jaume I de Castelló analitzarà en un curs les mesures que cal realitzar davant de possibles casos de violència contra les dones. La gent universitària de Castelló aprendrà els pròxims dies a percebre casos de violència masclista, com detectar-los a temps i advertir les institucions competents quan hi ha signes evidents de maltractament contra la dona.

Tots aquests possibles comportaments masclistes s'impartiran en un curs impulsat per la Fundació Isonomia en col·laboració amb la Conselleria de Justícia. El curs també està adreçat a professionals de la judicatura, la fiscalia, l’advocacia, la salut i l’educació.

L’objectiu és estudiar les normatives d’igualtat, la perspectiva de gènere i les violències que s’exerceixen contra les dones perquè els equips professionals puguen oferir un servei de qualitat així com un seguiment dels casos.

El curs s'impartirà cada dimecres a la Universitat Jaume I de Castelló de 4 a 8 de la vesprada.

Les classes presencials es faran a la sala de premsa del rectorat. L'activitat estarà reconeguda com un crèdit ECTS i es podrà sol·licitar l'homologació de l'Institut Valencià d'Administració Pública. Les inscripcions es poden fer en línia en aquest enllaç.

També et pot interessar

stats