L’alumnat confinat a casa es podrà endur el menú escolar per a emportar-se'l

El servei s’activarà l’1 de desembre i no tindrà recàrrec sobre el preu establit o sobre la beca menjador.

El menú per a endur-se consta de primer i segon plat, i postres, i se serveix en envasos d’un sol ús
El menú per a endur-se consta de primer i segon plat, i postres, i se serveix en envasos d’un sol ús / Óscar J. Barroso (Europa Press).

L’alumnat confinat a casa es podrà endur el menú escolar per a emportar-se'l. El servei s’activarà l’1 de desembre i no tindrà cap recàrrec sobre el preu establit o sobre la beca menjador.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, ha anunciat aquest dimarts aquesta possibilitat, organitzada juntament amb les empreses que presten el servei de menjador escolar.

El menú per a endur-se consta de primer i segon plat, i postres, i se serveix en envasos d’un sol ús. El repartiment d’aquests menús, així com l’horari en què es durà a terme, l’organitzarà cada centre educatiu en coordinació amb l’empresa que presta el servei de menjador.

Com es pot activar el servei?

- El primer dia de confinament del fill o filla, la família haurà d’informar el centre educatiu de si desitja o no que li faciliten el menú per a emportar-se.

-En el cas que es vulga el menú per a emportar-se, les famílies hauran d’anar al centre educatiu a arreplegar-lo tenint en compte totes les mesures de prevenció i recomanacions bàsiques.

-Es respectaran, igual que els plats que se serveixen al menjador escolar, les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

També et pot interessar

stats