L'alta velocitat del futur Hyperloop s'assajarà a Parc Sagunt

El divendres que ve, la Universitat Politècnica de València, la Generalitat i l'empresa Zeleros firmaran un conveni per a impulsar el projecte.

VÍDEO | L\'alta velocitat del futur Hyperloop s\'assajarà a Parc Sagunt

El tren del futur viatjarà a més de 1.000 quilòmetres per hora i unirà localitats com si foren barris d'una ciutat. Açò serà possible gràcies al Hyperloop, una tecnologia que revoluciona la mobilitat, en la qual el tren es desplaça suspés en l'aire per dins d'uns tubs que estan quasi al buit. L'absència de vies i de fricció permet arribar a grans velocitats amb un consum energètic molt baix.

L'empresa Zeleros, formada per un grup d'estudiants de la Universitat Politècnica de València, està en aquest projecte i treballa en el desenvolupament d'un prototip. Les proves d'experimentació les faran a Parc Sagunt, on construiran la pista de proves més gran d'Europa, amb un tub de dos quilòmetres on podran assajar el Hyperloop. Divendres, Zeleros, la Universitat Politècnica de València i la Generalitat firmaran un conveni de col·laboració per a impulsar aquest projecte.

També et pot interessar

stats