L'alcaldessa de Castelló denuncia insults i amenaces a les xarxes socials

Amparo Marco vincula l'assetjament amb el deteriorament del camp del CE Castelló, inundat per les fortes pluges de la setmana passada.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en una imatge d'arxiu
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha denunciat a través del seu compte de Twitter l'assetjament al qual s'ha vist sotmesa arran d'alguns comentaris que han rebut tant ella com les seues filles en els seus perfils de les xarxes socials. Els insults i les amenaces a què es refereix Marco sorgeixen a partir de la polèmica amb el Club Esportiu Castelló, perquè l'estadi Castàlia es va inundar per les fortes pluges del setmana passada i es va conéixer el deteriorament del camp. 

Encara que no ha volgut fer més declaracions sobre la qüestió, l'alcaldessa ha afirmat en un dels tuits que pot entendre que la pressionen per a aconseguir un objectiu, però no amb assetjaments, i que vetlarà per la integritat de les filles, que res tenen a vore amb la polèmica. 

Per la seua banda, la Federació de Penyes del CE Castelló ha lamentat i condemnat aquestes actuacions, tot i que ha convocat una concentració de protesta demà dissabte, just abans del partit contra l'Atlètic Balears, per a protestar pel mal estat de l'estadi. Es preveu que les obres de millora comencen el dilluns.

També et pot interessar

stats