L’alcalde de Rafelbunyol assegura que el brot “està perfectament controlat”

Fran López s’ha reunit amb la consellera Ana Barceló, que li ha transmés tranquil·litat.

Reunió telemàtica entre la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i l’alcalde de Rafelbunyol
Reunió telemàtica entre la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i l’alcalde de Rafelbunyol / Generalitat

L’alcalde de Rafelbunyol (Horta Nord), Fran López, ha assegurat que el brot de coronavirus registrat en una indústria càrnia està “perfectament controlat”, però demana no “relaxar-nos”. López ha destacat que l’empresa “està al terme municipal, però es troba a dos quilòmetres del nucli poblacional de Rafelbunyol, pel que la intensitat de transmissió és molt baixa”.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, s’ha reunit aquest dijous amb l’alcalde i ha transmés, tant a ell com a tota la ciutadania, “tranquil·litat” perquè Salut Pública “ha actuat immediatament per a detectar i controlar possibles rebrots de la malaltia”.

En aquesta fase és “essencial evitar qualsevol classe d’alarmisme”, ha assenyalat Barceló, que diu que van començar la investigació quan detectaren tres casos, membres d’un mateix nucli familiar, que presentaven infecció activa per coronavirus.

Aquesta recerca de contactes ha fet que se’n detecten quatre nous casos, mentre que vora 350 proves PCR han resultat negatives. Salut Pública continua treballant conjuntament amb l’empresa i el servei de riscos laborals per a la realització de 100 PCR més.

També et pot interessar

stats