L'alcalde de Bolulla demana al veïnat que vigile un grup de veïns que ha de guardar quarantena

Són unes set persones, contactes directes d'una altra contagiada i, com que al poble sospiten que no guarden quarantena, l'alcalde vol evitar que el virus escampe pel poble

L’alcalde de Bolulla demana al veïnat que vigile un grup de veïns que ha de guardar quarentena / À Punt NTC
Rafa Bernabeu
07 de juliol 2021 - 21:50

El primer contagi a Bolulla, a la Marina Baixa, ha portat noves normes a aquest municipi de 400 habitants. L'alcalde ha demanat que siga el veïnat qui vigile l'activitat d'un grup de persones, unes set, perquè són contactes directes d'una altra contagiada.

La raó d'aquesta decisió és que se sospita que aquests contactes directes de la primera persona que ha donat positiu al poble "fan vida activa fora de casa". L'alcalde vol assegurar-se que no se salten el confinament obligat. I com que al poble no hi ha ni Policia Local ni Guàrdia Civil, l'alcalde de Bolulla, Adrián Martínez, ha recorregut a Protecció Civil i al veïnat.

La iniciativa de l'alcalde ha sigut molt ben rebuda al poble, com han dit a À Punt veïns com Felipe Juan Montiel i Jorge Ferrer. Les persones afectades hauran d'estar aïllades fins que dilluns es facen una PCR.

També et pot interessar

stats