L'Ajuntament de Xàbia rescindeix el contracte amb l'empresa que havia de construir el Teatre Auditori

Fa deu mesos que havien d'haver començat les obres i només hi ha un forat gegant.

Des del novembre passat, quan l'empresa va començar a moure els terrenys, les obres no han avançat
Des del novembre passat, quan l'empresa va començar a moure els terrenys, les obres no han avançat

Fa deu mesos que a Xàbia (Marina Alta) havien d'haver començat les obres del nou Teatre Auditori de la ciutat,  però l'empresa adjudicatària fins al moment només ha realitzat un enorme forat en els terrenys sense construir res.

Es tracta d'una situació que ha consumit la paciència dels veïns i les veïnes del municipi i que ha fet reaccionar l'equip de govern. L'Ajuntament ha decidit rescindir el contracte amb l'empresa adjudicatària i tornar a convocar un nou concurs per a l'obra.

El nou Teatre Auditori havia de servir per a substitur les instal·lacions del Conservatori que ja es queden curtes per encabir tota la població de la localitat, però des del novembre passat, quan l'empresa va començar a moure els terrenys, les obres no han avançat i s'ha fet palés no s'acabaran en el termini acordat. És per això que l'Ajuntament aprovarà demà l'expedient de resolució del contracte amb l'empresa i s'incautarà de l'aval de vora 90.000 euros depositat per la constructora. 

L'empresa tindrà 10 dies per a al·legar. Després, l'Ajuntament de Xàbia podrà iniciar una nova adjudicació per a la construcció del Teatre Auditori. 

També et pot interessar

stats