L'Ajuntament de València torna a requisar patinets de lloguer a València

L'empresa Lime els havia deixat de nou en diversos punts de la ciutat i s'enfronta a una multa de 20.000 euros.

El consistori ha advertit que l'empresa encara no té autorització per a ocupar la via pública.
El consistori ha advertit que l'empresa encara no té autorització per a ocupar la via pública.

Nou capítol en el conflicte entre l'Ajuntament de València i l'empresa de lloguer de patinets elèctrics Lime. La Policia Local ha tornat a retirar una nova remesa de patinets després que la companyia els haja col·locat aquest matí per diversos punts de la ciutat, com ara el carrer Colom o el passeig marítim.

El consistori ha advertit que l'empresa encara no té autorització per a ocupar la via pública i oferir aquest servei. Per això, Lime s'enfronta ara a una multa de més de 20.000 euros.

El conflicte va començar dimecres passat, quan la Policia Local va retirar un total de 48 patinets elèctrics dels 200 que Lime havia distribuit per tota la ciutat. De fet, l'empresa havia començat a llevar-los davant el requeriment inicial del consistori, però va ser la distribuïdora europea qui va donar l'ordre de mantenir-los a la via pública, raó per la qual l'Ajuntament va haver d'alçar fins a 20 actes de denúncia.

L'Ajuntament ha explicat que aquesta activitat ha d'obtenir la corresponent autorització, com passa, per exemple, amb les terrasses de restauració i ha confirmat que, a hores d'ara, Lime encara no ha sol·licitat la devolució dels patinets retirats.

També et pot interessar

stats