L'Ajuntament de València aprovarà el pla del Cabanyal a principi de setembre

El consistori i la Generalitat impulsen un projecte de rehabilitació i construcció de vivendes perquè siga "el gran barri de referència".

El barri del Cabanyal-Canyamelar en una imatge d'arxiu
El barri del Cabanyal-Canyamelar en una imatge d'arxiu

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, estima que el nou Pla del Cabanyal s'aprovarà en un dels plens de setembre. El projecte, que impulsen l'Ajuntament de València i la Generalitat aspira a transformar el veïnat en "el gran barri de referència" de la ciutat a través d'un pla de regeneració urbanística que preveu tant la rehabilitació de vivendes com la construcció d'un nou parc d'habitatges accessibles, segons ha explicat Gómez. 

La també regidora de Desenvolupament Urbà ha visitat aquest matí l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) del Cabanyal en companyia del vicepresident segon de la Generalitat i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau.

Dalmau ha recordat la implicació de la Generalitat en el projecte urbanístic, a través de les ajudes a la rehabilitació i la construcció, amb l'objectiu de "recuperar el prestigi del Cabanyal".

El pla també preveu la creació d'un centre de dia per a majors, una escoleta municipal i la millora dels serveis socials, entre altres prestacions.

També et pot interessar

stats