L'Ajuntament de Quart de Poblet cancel·la les macrodiscoteques

El consistori pretén evitar que es repetisquen les situacions violentes de les últimes hores.

VÍDEO | L\'Ajuntament de Quart de Poblet cancel·la les macrodiscoteques

L'Ajuntament de Quart de Poblet, després d'una reunió amb la Policia Local i la Policia Nacional per a analitzar els successos de la passada nit i matinada, ha decidit cancel·lar les macrodiscoteques de les festes, segons informa en un comunicat oficial en la seua pàgina web.

La macrodiscoteca és una de les activitats de les festes que, en edicions anteriors, ha transcorregut sense cap incident, però malgrat haver reforçat la seguretat, durant la passada nit s'ha observat la presència de grups violents que aprofiten les multituds per a causar danys i provocar altercats, explica l'Ajuntament.

Segons el comunicat, aquest divendres a la nit s'han registrat casos de tràfic de drogues, comes etílics, grups amb armes blanques i actituds hostils, baralles, robatoris de mòbils, actes vandàlics i altres situacions. Fets davant dels quals l'Ajuntament ha decidit deixar aquesta activitat fora del programa de les festes per a "protegir a la joventut i garantir la seguretat en les festes".

Fonts policials han informat que es tractaria de "successos organitzats a través de les xarxes socials que s'han repetit durant l'estiu en diversos municipis i que creen una situació de perill considerable". Cap de les persones identificades per aquests incidents és de Quart de Poblet.

El consistori informa que continuarà treballant juntament amb la joventut del poble, el Fòrum Jove i el Consell de la Joventut de Quart de Poblet per a trobar alternatives que garantisquen el dret a un oci saludable.

També et pot interessar

stats