L'Ajuntament d'Orpesa investiga la mort del jove de 15 anys per l'accident amb un patinet

El consistori clausura l'empresa de lloguer dels vehicles elèctrics per no disposar de llicència d'activitat.

Imatge del local de l'empresa de lloguer dels vehicles elèctrics precintat
Imatge del local de l'empresa de lloguer dels vehicles elèctrics precintat / À Punt NTC.

L'Ajuntament d'Orpesa, a la Plana Alta, investiga la mort del jove de 15 anys que va patir un accident amb un patinet. Els fets van ocórrer la matinada de dijous quan un grup de 5 menors circulaven amb patinets elèctrics per la carretera del port esportiu, un vial que té una costera molt empinada. El grup d'amics, de nacionalitat francesa, circulava cara avall. Alguns dels joves, com que no van poder frenar, van caure a terra. Un d'ells, de 15 anys, va resultar ferit molt greu per un traumatisme cranioencefàlic i, finalment, va morir a l'Hospital General Universitari de Castelló.

El consistori ha clausurat l'empresa de lloguer dels vehicles elèctrics per no tindre la llicència d'activitat. A més, tampoc podia llogar els vehicles elèctrics als menors. 

Orpesa no disposa d'una normativa municipal específica que regule la circulació de patinets elèctrics per les vies de la ciutat. Esta és la primera víctima mortal per accident amb patinet elèctric en aquesta població de la Plana Alta. A hores d'ara, dues empreses més dedicades al lloguer de patinets elèctrics operen legalment al municipi. 

També et pot interessar

stats