L'Ajuntament d'Ontinyent condemna la presumpta violació d’una dona de trenta anys

La regidora d'Igualtat ha posat a disposició de la dona agredida tots els recursos municipals

Façana de l'Ajuntament d'Ontinyent
Façana de l'Ajuntament d'Ontinyent / Europa Press

La regidora d'Igualtat i primera tinent d'alcalde d'Ontinyent, Natàlia Enguix, ha condemnat enèrgicament la violació d'una dona de trenta anys la matinada de dissabte a diumenge al municipi i ha donat tot el suport a la víctima d'una agressió que ha qualificat de "terrorisme masclista".

Enguix ha posat "a disposició de la dona agredida" tots els recursos municipals i confia que "més prompte que tard" les forces de seguretat detinguen l'autor de la violació, ocorreguda en un portal del carrer del Dos de Maig: "Fets com aquests demostren que les dones seguim patint el masclisme en carn pròpia i que no podem abaixar la guàrdia. Hem d'estar alerta els 365 dies de l'any", ha exposat.

Segons Natàlia Enguix, per acabar la plaga de les violències contra les dones és "imprescindible" actuar de manera "coordinada" totes les institucions, "incidint sobretot en l'educació i la conscienciació". Enguix considera que "els discursos negacionistes i d'odi contra les dones" no caben "en una societat democràtica".

També et pot interessar

stats