L'Ajuntament d'Onda consulta als veïns si cal canviar l'ordenança sobre la venda al carrer

Fins al dia 28 els ciutadans poden fer arribar la seua opinió sobre els aspectes que s'han de millorar en aquest tipus de comerç.

La ciutadania pot aportar suggeriments mitjançant el web municipal o en persona
La ciutadania pot aportar suggeriments mitjançant el web municipal o en persona

L'Ajuntament d'Onda (Plana Baixa) té previst modificar l'ordenança de la venda no sedentària i vol comptar amb l'opinió dels veïns i veïnes del municipi. Per això ha obert un procés de participació amb el qual, mitjançant el web o bé presencialment al Servei d'Atenció i Tramitació, situat a la casa de la vila, la ciutadania pot aportar els seus suggeriments.

Amb aquesta iniciativa volen recaptar l'opinió dels ciutadans sobre diversos aspectes, com per exemple els problemes que pretenen solucionar amb la iniciativa, la necessitat i l'oportunitat de la seua aprovació, els objectius de la norma o les possibles alternatives regulatòries i no regulatòries.

Àngel Badenas, el regidor de Dinamització Econòmica, ha destacat que "l'objectiu és millorar la participació dels ciutadans en el procediment d'elaboració de l'ordenança, amb caràcter previ a l'elaboració del projecte. Volem construir la ciutat entre tots, per açò en una norma tan important per al futur de la nostra ciutat".

Segons Badenas, es tracta de donar veu a tots en un assumpte molt important per a la convivència veïnal.

També et pot interessar

stats