L'Ajuntament d'Elx tanca parcialment la platja del Carabassí per contaminació de l'aigua

Malgrat la prohibició temporal al bany en aquest tram, sí que està permès l'accés a l'arena i els quiosquets de la zona

Platja del Carabassí, en arxiu
Platja del Carabassí, en arxiu / Ajuntament d'Elx

L'Ajuntament d'Elx ha tancat temporalment al bany, des de les dotze hores d'aquest divendres i per indicació de la Conselleria de Sanitat Universal, el tram de la platja del Carabassí comprès entre les passarel·les 1 i 3 per "contaminació de l'aigua d'origen residual", segons ha informat la regidora de Turisme, Irene Ruiz. Malgrat la prohibició temporal al bany en aquest tram, sí que està permès l'accés a l'arena i els quiosquets de la zona.

L'edil ha explicat en un comunicat difós pel consistori que "les analítiques que es realitzen de manera setmanal" revelen que "s'han sobrepassat els límits permesos per la Conselleria en relació amb un bacteri, per la qual cosa tancat temporalment del bany". "Demà, dissabte, es tornaran a fer les analítiques pertinents per a poder obrir la platja quan es complisquen els criteris exigits per Sanitat”, ha afegit.

La regidora ha precisat que sí que es permet l'accés a l'arena i els quiosquets d'aquest tram, per la qual cosa “la Policia Local i el personal de salvament estan informant els banyistes que està prohibit el bany, però no l'accés a la vora”. Segons la nota de premsa de l'Ajuntament, aquest episodi de tancament temporal de la platja del Carabassí ja es va produir l'agost de l'any passat "pel mateix motiu".

També et pot interessar

stats